Cazarea studenților FEFS în căminele studențești în anul universitar 2020

Bună ziua, dragi colegi!

Din cauza unor probleme tehnice, site-ul facultății noastre nu funcționează, așa că asociația studenților FEFS, Mișcarea Sportivă, a pus la dispoziția comisiei de cazare site-ul propriu pentru publicarea listelor cu beneficiarii de locuri de cazare.

Înainte de a privi listele, dar și după, e util să aruncați o privire pe regulamentul folosit pentru distribuirea locurilor.

Regulamentul este disponibil aici

Mai jos găsiți documentele legate de repartiții și cazări.

Veți observa în documentele de mai jos beneficiarii de locuri de cazare și, în dreptul lor, pe una dintre coloane, locurile atribuite lor în condițiile actuale de pandemie și pe alta, locurile de cazare atribuite în eventualitatea îmbunătățirii situației epidemiologice. Așadar, o facultate va caza în primă fază doar o submulțime a studenților cu drept la cămin în vremuri de non-pandemie.

Noutăți legate de procedura de cazare:

Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai anunță următoarele:

„Pentru a vă putea caza este necesară completarea formularului de programare, așadar vă rugăm să îl completați imediat ce aveți confirmarea alocării unui loc de cămin din partea comisiei de cazare a facultății voastre:

Formular programare cazare (OBLIGATORIU): https://forms.gle/s8nmJATUiysYoHBm6
*Formular solicitare loc parcare (opțional) https://forms.gle/6SST3D9ZWYWzJePW8
NB aceste formulare se completează DOAR de către studenții care primesc loc de cazare pe care îl pot ocupa în Septembrie 2020 (conform scenarilor hibride de predare)!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *